Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z buraczków czerwonych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraczki czerwone 0,5 kg
cebula biała
ogórki kiszone

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z buraczków czerwonych

Buraczki gotujemy, ścieramy na grubej tarce, cebulę kroimy w drobną kostę (aby cebula była łagodniejsza sparzam ją wrzątkiem), ogórki kiszone (ok 5 sztuk) ścieramy na takiej samej tarce jak buraczki, wszystkie składniki łączymy mieszamy z majonezem przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 08.02.2013 20:19
z ogórkami to fajny pomysł :)
berys18 17.01.2013 16:02
ciekawa surówka
Adam/ZUB3R 06.11.2012 11:42
pycha
leonkot 10.05.2012 19:17
pomysł mi się podoba
Ela15 05.03.2012 11:40
tak zrobionych buraczków jeszcze nie jadłam, ale przepis ciekawy
Aneta2604 21.12.2011 19:09
może być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak