Sposób przygotowania

Rybę pokroić na dzwonki. Posolić z obu stron i popieprzyć. Oprószyć kucharkiem i przyprawą do ryb. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić drobno. Na kawałkach foli aluminiowej wylać troszkę oliwy, położyć na tym rybę, włożyć do niej (na nią) warzywa i posypać ją drobno poszatkowaną natką pietruszki. Zwijać i smażyć na grillu przez ok. 1 godzinę. Pycha!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię sandacza :D
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    uwielbiam ryby
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam takie mixy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !