Sposób przygotowania

Chude mięso np. pozostałe po rosole pokroić w drobną kostkę. Korniszon, jajo i cebulę drobno posiekać. Do soku pomidorowego dodać łyżeczkę jogurtu, pół łyżeczki musztardy, łyżkę drobno posiiekanej cebuli, pokrojony korniszon i jajko oraz garść drobno pokrojonej natki pietruszki. Wymieszać wszystko dokładnie i zalać tym mięso. Wstawić na godzinę do lodówki, aby sałatka przeszła smakiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no i jest dobra przystawka do kolacji
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super salatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super salatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !