Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka mięsna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Mięso gotowane chude 30 dkg
sok pomidorowy 1/2 szklanki
korniszon 1 szt
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka mięsna

Chude mięso np. pozostałe po rosole pokroić w drobną kostkę. Korniszon, jajo i cebulę drobno posiekać. Do soku pomidorowego dodać łyżeczkę jogurtu, pół łyżeczki musztardy, łyżkę drobno posiiekanej cebuli, pokrojony korniszon i jajko oraz garść drobno pokrojonej natki pietruszki. Wymieszać wszystko dokładnie i zalać tym mięso. Wstawić na godzinę do lodówki, aby sałatka przeszła smakiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 26.10.2012 09:57
super salatka
fictor123 26.10.2012 09:57
super salatka
fictor123 26.10.2012 09:54
super
matesko 02.10.2012 12:04
smaczna
mirosława4 29.06.2012 22:36
ciekawa
okrysia 04.06.2012 20:21
pomysłowe
gosia1988 26.05.2012 22:29
super
agnieszka214 16.04.2012 10:44
fajny pomysł
ziutula
ziutula 11.12.2011 09:13
no i jest dobra przystawka do kolacji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak