Sposób przygotowania

1.Przygotować 4 plastry kiełbasy średniej grubości
2.Każdy plater natrzeć curry z obu stron ( nadmiar przyprawy strząsnąć)
3.Rozgrzać patelnię, na której można smażyć bez tłuszczu i ułożyć na niej kiełbaskę - smażyć z obu stron.
4.Plaster serka Hohland pokroić na 4 równe kawałki (można użyć dowolnego smaku sera).
5.Na każdym plasterku kiełbasy ułożyć po kawałku sera i posypać odrobiną suszonej natki selera.
6.Ogrzewać, aż ser się lekko rozpuści.
7.Można podawać z ciepłymi tostami lub z jajecznicą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !