Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy i z ząbkiem czosnku, cebulą, szczyptą soli i pieprzem smażymy na maśle. Układamy na chlebie lub bułeczkach pełnoziarnistych, posypujemy serem i zapiekamy 10 minut w 150 stopniach do momentu zapieczenia się sera. Przygotowujemy sos: śmietanę mieszamy z wyciśniętym czosnkiem i szczyptą soli. Doprawiamy majerankiem i bazylią. Polewamy zapiekanki sosem. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniuśne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciężko mi wchodzić w Twoją księgę, bo zawsze potem idę do kuchni, ogromny szacunek.
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    koniecznie muszę wypróbować przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wyglądają.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    smaczne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszności!
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !