Sposób przygotowania

Roztrzepać jajka z mlekiem i ziołami, dodać szczyptę soli i pieprzu. Zamoczyć pokrojoną w grube plastry bagietkę w powstałym płynie, wyłożyć bagietki na rozgrzanej patelni z odrobina oliwy. Po 30 sekundach przełożyć na drugą stronę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne śniadanko! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    szymon9

    doskonały smak!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    superrrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione , ostatnio zrobiłam ich duzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !