Sposób przygotowania

Pieczarki obrane i pokrojone wzdłuż wrzucamy do woka, na którym znajduje się rozgrzany tłuszcz. Obieramy i wyciskamy 3 ząbki czosnku do woka. Doprawiamy do smaku przyprawami ( duża ilość). Dusimy 10 minut. Pieczarki są smaczne do obiadu ale takze same do zjedzenia z chlebkiem na kolacje.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha pieczareczki i do tego kurczak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    o tak pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Lubię takie pieczarki zjeść sobie z chlebem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !