Sposób przygotowania

Obrane, pokrojone wzdłuż pieczarki podduszamy na patelni, doprawiamy pieprzem i solą oraz papryką do smaku.



Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem.

NA każda połówkę bułki kładziemy po kilka plasterków pokrojonej kiełbasy wiejskiej, podduszone pieczarki, pokrywamyy serem. Tak postepujemy z każdą i pieczemy około 10-15 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna zapiekanka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    kiełbaskaa...uuu to lubie! ;*
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie zapiekanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna i prosta do zrobienia:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    super kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !