Sposób przygotowania

Obrane, pokrojone wzdłuż pieczarki podduszamy na patelni, doprawiamy pieprzem i solą oraz papryką do smaku.

Paprykę płuczemy i kroimy w kostkę, cebulę kroimy wzdłuż.

Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem.

NA każda połówkę bułki kładziemy po plasterku wędliny, kladziemy wd. uznania pokrojona w kostkę paprykę, podduszone pieczarki, cebulę , pokrywamyy serem. Tak postepujemy z każdą i pieczemy około 10-15 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja robię coś takiego gdy mam pieczywo z poprzedniego dnia ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    prawie jak malutkie pizze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    jedna z moich ulubionych potraw
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    są pyszne i często robię je na kolacyjkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    świetne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    obię coś takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !