Sposób przygotowania

pieczarki podduszamy na oleju ( wcześniej obieramy i kroimy wzdłuż).
Bułki przekrajamy na pół, smarujemy cienko margaryną, i pokrywamy pieczarkami, kładziemy porwany na czesci ser, pieczemy 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    serowo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    lubie takie
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    taka najlepsza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam takie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    JAk mówie zawsze- proste ale smaczne:) pozdrawiam i dziekuje za komentarze
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    i do tego ketchup badz sosik
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowe są najlepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    klasycznie = pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !