Sposób przygotowania

Z udek usunąć kość, posypać je solą i przyprawą z obu stron i usmażyć na rumiano z każdej strony na oleju. Ziemniaki obrać, pokroić w paski i usmażyć w głębokim oleju na złoto. Frytki osączyć na papierowym ręczniku i posolić. Podawać razem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla każdego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię taki obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ależ ja to lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam takie jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobre połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    bardzo lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszny obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha takie jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tradycja najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny zestaw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !