Sposób przygotowania

Oczyszczoną i przygotowaną wątróbkę wrzucić na gorący tłuszcz dodać cebulę przyprawy i podsmażyć ,.Po lekkim podsmażeniu wątróbki , następnie dusić pod przykryciem 5 min.Podawać z marchewką ugotowaną w wodzie z dodatkiem masła.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    lubię:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniusia :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawy zestaw
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    bardzo lubie watrobke a jeszcze z marchewka to juz w ogole
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taką robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !