Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem 1 łyżki oliwy z oliwek (aldente). Na patelni smażymy na maśle pokrojonego w paski łososia. Dodajemy gniazda szpinakowe, sól, pieprz i oregano - do smaku. Smażymy 10 minut na wolnym ogniu. Ser trzemy na wiórki i dodajemy do szpinaku z łososiem na patelni. Makaron wyciągamy na talerz i robimy gniazdo, w które nakładamy szpinak i łososia z patelni. UWAGA! Można zostawić kilka kawałków z łososia by posypać gotowe danie. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    polecam - letnie przyjemne danie ;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zdrowie w pięknych kolorach na talerzu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda na smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !