Sposób przygotowania

Do słoja przełożyć jagody, dodać cukier, wodę i spirytus. Dokładnie wszystko wymieszać i odstawić na miesiąc. Po tym czasie przecedzić, przefiltrować i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    smakowita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mocna rzecz
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    z pewnością pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała i aromatyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała i aromatyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !