Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

agrestówka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 1 kg
spirytus 1 litr
cukier 1/2 kg
cukier waniliowy 1 op.
kawa ziarnista 2 ziarenka

Przepis i sposób przygotowania na: agrestówka

Agrest zagotować w 2 litrach wody, dodać cukier, cukier waniliowy i przestudzić. Przelać do słoja, dodać kawę i spirytus. Po dwóch tygodniach przecedzić, przefiltrować i przelać do butelek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 05.03.2012 16:41
pycha
Beata73 05.03.2012 16:41
pycha
Kryska73 28.11.2011 16:38
wspaniała
Kryska73 28.11.2011 16:38
wspaniała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak