Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czosnkowe podudzia z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podudzia 2 kg
czosnek 4 ząbki
olej do pieczenia
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: czosnkowe podudzia z kurczaka

Podudzia myjemy, nacieramy czosnkiem. Przyprawiamy przyprawa do kurczaka. Układamy w naczyniu wysmarowanym olejem. Pieczemy do miekosci ok 1,5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 12.11.2011 17:53
wyglądają świetnie!!!
halina17 12.11.2011 16:48
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak