Sposób przygotowania

Ugotowane jajka drobno posiekać, dodać 1 surower jajko, posiekaną zieleninę oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać i formować kotleciki.. Obtoczyć w tartej bułce i smażyć na złoty kolor

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    tez czasem zdarza mi isie takie zrobic
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    robilam,warte polecenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry na obiad
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dziękuję za pozytywne komentarze
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    nigdy nie robiłam a podobno bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre na piątek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię, bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !