Sposób przygotowania

Na maśle zeszklić pokrojoną cebulę i dodać przecier pomidorowy. Jak przestygnie dodać pokrojone w kawałki śledzie, wymieszać i doprawić je do smaku Kucharkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo dobry
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dyżurny śledzik na rodzinnych imprezach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dyżurny śledzik na rodzinnych imprezach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dyżurny śledzik na rodzinnych imprezach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dyżurny śledzik na rodzinnych imprezach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !