Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duca d\'este

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaon spaghetti 50 dag
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
zielony groszek 1 puszka
czosnek 2 ząbki
pietruszka
parmezan starty
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: duca d\'este

Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki i rozdrobnionego tuńczyka i odsączony z zalewy groszek. Doprawiamy solą i pieprzem. Makaron gotujemy al dente, wrzucamy do sosu, mieszamy na niewielkim ogniu. Dodajemy parmezan.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak