Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z tołpygi 1
cytryna 1
ser mozzarella 10 dag
mleko 2 łyżka
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne roladki

Filety pokroić na kawałki. Skropić sokiem, przyprawić do smaku. W kawałki owinąć ser, spiąć szpilką. Smażyć na oleju, wcześniej wypanierować w jajku z mlekiem i tartą bułką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak