Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki z sardynką, rukolą i orzeszkami pinii

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciabata pełnoziarnista 1/2
sardynki puszka
majonez 1 łyżka
rukola
pomidory 2
orzeszki pinii 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki z sardynką, rukolą i orzeszkami pinii

Sardynki pokroic na małe kawałki i wymieszac z majonezem. pokroić w kostkę paprykę i pomidory. ciabate przekroić wzdłuż na pół. nałożyć na każdą połówkę warstwę pasty, rukolę, pomidory i paprykę. posypać orzeszkami i popieprzyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak