Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 40 dag
jaja 2 szt
majonez 3-4 łyżki
jogurt naturalny 3 łyżki
szczypiorek 1/2 pęczku
natka pietruszki 1/2 pęzku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy

Kalarepy obieramy i myjemy.Potem ścieramy na dużych oczkach.Natkę oraz szczypiorek myjemy osuszamy i drobo siekamy.Dodajemy do kalarepy Jajka gotujemy na twardo obieramy.Kroimy w małą kostkę i dodajemy do surówki.Dodajemy majonez i jogurt.Doprawiamy do smaku.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.05.2011 20:03
Tylko taką robić.
Mirka-Ludomila 03.03.2011 09:15
ciekawa
berys18 29.12.2010 07:43
nigdy nie kupowałam kalarepy, ale warto spróbować
Marta98 17.12.2010 18:49
smakowita
iwona332 03.08.2010 12:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak