Składniki:
cebula | 2 |
cukinia | 1 |
brokuły | 3 |
marchew | 3 |
zielony groszek | 20 dag |
kukurydza | 20 dag |
fasola czerwona | 10 dag |
oliwa | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
bazylia | |
oregano | |
ryż | 200 g |
bulion warzywny | 750 ml |
sól i pieprz |
cebula | 2 |
cukinia | 1 |
brokuły | 3 |
marchew | 3 |
zielony groszek | 20 dag |
kukurydza | 20 dag |
fasola czerwona | 10 dag |
oliwa | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
bazylia | |
oregano | |
ryż | 200 g |
bulion warzywny | 750 ml |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: