Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszon kostarykański

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mandarynki 3 puszki
winiak 1/2 butelki
cukier 100 g
kawa mokka 1 litr
wino musujące 1 butelka
lody waniliowe 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszon kostarykański

Mandarynki zalewamy winiakiem i odstawiamy na 60 minut. Cukier rozpuszczamy w kawie i dolewamy do mandarynek. Przed podaniem dopełniamy zmrożonym winem musującym. Podajemy z kulkami lodów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 09.07.2012 22:12
pycha
Natalia37
Natalia37 11.11.2011 19:11
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak