Sposób przygotowania

Kotlety rozbić, obsypac solą i pieprzem. Na każdym układać po plastrze sera i szynki i zwijać w ruloniki. Obsmażyc na patelnii. Przełóżyc do rondelka i zalać wodą, tak by mięso było przykryte. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na patelnii i przełożyc do mięsa. Dusic do miękkości roladek. Sos pieczeniowy rozrobic i wlac do rpladek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena42

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !