Sposób przygotowania

1/2 kostki masła
2 budynie śmietankowe
1 litr mleka
cukier waniliowy
3/4 szklanki cukru
W szklance mleka rozrobić budynie, pozostałe mleko zagotowac z cukrami, wlać budyń i zagotowac, wystudzić i utrzeć z masłem na gładka masę.
Śmietane ubić ze Śnieżka. Migdały uprażyć na patelnii.
Na blasze układac: warstwę krakersów, budyń, krakersy, krówkę, krakersy, śmietanę i posypać uprazonymi migdałami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszne ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super to ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity placek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity placek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychota !
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>super przepis :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    superrr
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam wszystko z migdałami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !