Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z kiszonym ogórkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 400 gram
ogórek kiszony 2 szt.
polędwica sopocka 8 plasterków
ketchup łagodny 4 łyżki
ser topiony 8 (gouda)

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z kiszonym ogórkiem

Na kawałku chleba tostowego kładziemy ser topiony w plastrach, polędwicę, oraz ogórka pokrojonego w plasterki. Przykrywamy drugim kawałkiem chleba. Zapiekamy w tosterze. Po wyjęciu kroimy na pół, polewamy ketchupem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.01.2012 10:32
pyszne !
rutynka 19.12.2011 13:58
Często robię takie na śniadanie:) pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak