Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z dymką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
masło 3 łyżka
natka pietruszki
keczup 3 łyżka
śmietana 1/2 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z dymką

Pieczarki pokroić, dymkę opłukać. Rozgrzać masło podsmażyć. Dodać cebulę, natkę, dusić 5 minut. Przyprawić do smaku. Zaprawić keczupem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak