Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1/2 kg
oliwa 5 łyżek
sok z cytryny
natka pietruszki 1 garść
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera

Seler należy obrać i zetrzeć na tartce jarzynowej Od razu skrapiamy go sokiem z cytryny, aby nam nie ściemniał, po czym mieszamy z oliwą, solą i pieprzem do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 26.04.2013 07:58
fajna surówka
ziutula
ziutula 10.06.2012 18:15
lubię selera w tej wesrsji
iwona332 22.08.2010 02:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak