Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kociołek z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z mięsa 2 l
warzywa 1 kg
masło 5 dag
oliwa 2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek z warzywami

Warzywa kroimy na kawałki i smażymy przez 15 minut w rondlu na maśle i oliwie. Zalewamy wywarem i gotujemy ok. pół godziny. Następnie doprawiamy solą, pieprzem i papryką. Można serwować z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak