Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek szklarniowy 1
majonez 3 łyżki
sos chili 2 łyżeczki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane jajkiem

Odkroić końce ogórka, obrać. Przekroić ogórka na dwie równe części, przekroić każdą wzdłuż na pół. Łyżką wybrać nasiona z połówek ogórka. W misce wymieszać pozostałe składniki. Łyżką wypełnić ogórki mieszaniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak