Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Endywia z pernodem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 3 łyżki
endywia 5 posiekanych główek
pernod 1/4 szklanki
gałka muszkatołowa 1/4 szklanki
sól
pieprz
cebula 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Endywia z pernodem

Na patelni roztopić masło. Smażyć endywię i cebulę przez 3 minuty. Dodać pernod i gałkę muszkatołową. Przyprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać. Kontynuować smażenie, aż płyn wyparuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak