Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica w musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

musztarda 1 słoik
mąka pszenna 1/2 szklanka
jajko 1
olej 1 łyżka
polędwica 1 wędzona

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica w musztardzie

Do mąki dodać jajko i musztardę, wymieszać. W brytfannie ułożyć polędwicę, obłożyć masą. Piec w 200 stopni C. Ostudzić, pieczeń pokroić na plastry.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak