Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzepa z rabioles

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabioles pokrojona w kostkę 1/4 szklanki
masło 2 łyżki
miód 1 łyżka
prażone nasiona sezamowe 1 łyżka
sól
pieprz
rzepa 1/4 (pokrojona w kostkę)

Przepis i sposób przygotowania na: Rzepa z rabioles

W rondelku napełnionym lekko osolonym wrzątkiem blanszować rzepę i rabioles przez ok. 5 min. Na patelni roztopić masło. Gotować rzepę i rabioles ok. 3 minuty. Dodać pozostałe składniki. Kontynuować gotowanie przez 3 minuty, cały czas mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

chamois
chamois 30.04.2012 13:58
wyrafinowane danie
cooleczka 15.03.2012 17:46
brzmi wybornie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak