Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dżem jagodowo-rabarbarowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 1 szklanka
cukier 4 szklanki
jagody 8 szklanek
rabarbar 4 (pokrojony)

Przepis i sposób przygotowania na: Dżem jagodowo-rabarbarowy

W rondlu wymieszać owoce i wodę, gotować bez przykrycia na średnim ogniu 10 minut. Dodać cukier, lekko wymi8eszać. Zagotować. Gotować bez przykrycia ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak