Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Dokładnie rozdrabniamy tłuczkiem.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Umm... bardzo lubię puree ziemniaczane.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbim pestki dyni, świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !