Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w bułce tartej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 50 dkg
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w bułce tartej

Szparagi gotujemy do miękkości, zlewamy wodę. Szparagi wrzucamy na patelnie i smażymy na margarynie. Posypujemy bułką tartą i solą. Ja posypuję zamiast soli przyprawą kucharek. Szparagi smażymy ok 5 min na niewielkim ogniu, obracając co jakiś czas.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 17.11.2011 23:46
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak