Sposób przygotowania

Jakościowo najlepsze do zaprawy są dojrzałe renklody. Przygotowane owoce włożyć do słoików i zalać gorącą słodką wodą., licząc 3 łyżki cukru na litrowy słoik. Zamknąć a następnie pasteryzować ok 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    przyznaję, ze pierwsze słyszę o renklodach - jak to smakuje? ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    do obiadku na lato super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bym wypiła teraz...pysznego kompociku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny,lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !