Sposób przygotowania

Margarynę należy utrzeć z cukrem na puszystą masę Następnie dalej ucieramy dodając stopniowo jajka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia Na tortownicę wylewamy ciasto a na nim układamy połówki wydrylowanych śliwek Pieczemy ok 50 min. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Uwielbiam ciasta z owocami a ze śliwkami ... przepis pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ze śliwkami dojrzałymi bardzo lubię..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    prosty i smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !