Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jałowiec i pieprz ziarnisty rozgniatamy w moździerzu. Dodajemy rozmaryn, pieprz cayenne oraz słodką paprykę, dokładnie mieszamy. Wlewamy ocet i olej oraz dorzucamy pokrojony w plasterki czosnek, mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a tu jakie kotlety...a ja lubię mięsko...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    lubię takie wysmażone i to bardzo...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    zobaczyłam Romantyczne kotlety , ale aromatyczne też wyglądają wspaniale :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszne mięsko. Szkoda tylko, że cena wołowiny odstrasza.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie a\'la stejki tylko marynowane. A patelnia zwykła czy wok?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, patelnia żeliwna, ale możesz użyć każdej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wydają się być naprawdę smaczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniam! Wołowinka to pyszne mięsko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !