Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby 80 dag
cytryna 1/2
imbir
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
pomarańcza 2
migdały 2 łyżka
masło 1 łyżeczka
skórki pomarańczy

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z migdałami

Filety podzielić na 4. Skropić sokiem. Ugotować rybę na parze. Na maśle uprażyć migdały. Rybę wyłożyć na talerze, posypać migdałami i skórką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak