Sposób przygotowania

Szklankę ryżu gotujemy w 2 szklankach wody z odrobiną soli. Odcedzamy i studzimy ryż .Na stolnicę dajemy ok 1,5 szklanki mąki i kostkę twarogu . Dodajemy jajka i cukier ok 1-2 łyżki .Robimy ciasto .Dodajemy zimny ryż i trochę mleka . Z ciasta formujemy jakby sznycelki i smażymy je na maśle lub oliwie.Podajemy z śmietaną osłodzoną cukrem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo interesujący pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !