Sposób przygotowania

W ok 3 litrach wody rozpuszczamy 3 kostki bulionowe. Dodajemy starte na tarce warzywa-marchewkę,pietruszkę i 1/5 selera.Gotujemy .Kapustę siekamy drobno ok 1,5 szklanki posiekanej i wkładamy do warzyw.Mieszamy .Dodajemy liść laurowy,2 ziela angielskie.1/2 szkl ryżu płuczemy i dodajemy do zupy .Mieszamy . Doprawiamy papryką czerwoną,pieprzem ,sola i przyprawą w płynie.Dodajemy posiekaną natkę .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można dodac posiekany koperek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !