Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KURCZAK PO ANDALUZYJSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 3 SZT
baleron 15 DKG
szynka wędzona 15 DKG
oliwki czarne 1 SLOICZEK
koncentrat pomidorowy
pomidory krojone z puszki 2 PUSZKI
przyprawa uniwersalna
przyprawa do zup
bulion 1 kostka
papryka 3 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: KURCZAK PO ANDALUZYJSKU

Filet pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni. Baleron i szynkę, paprykę pokroj w kostkę - podsmaż na patelni. Zagotów 2 litry wody - z kostkę rosołową knora. Dodaj oliwki pokrojone w plasterki. odaj koncentrat do smaku, pomidory z puszki, wegetę do smaku i magę. Mięsko. Możesz zupkę zagęścić dodając odrobinę mąki.
SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 12.11.2011 10:52
supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak