Sposób przygotowania

Czarne porzeczki oderwij od gałązek. Zmiksuj z winem i cukrem pudrem. Masę przelej do miski, wstaw na godzinę do zamrażalki. Śmietanę kremówkę ubij na pół sztywno. Z pomarańcz zetrzyj skórkę, dodaj do śmietany, wymieszaj. 4 łyżki śmietany odłóż do dekoracji. Pozostałą połącz z masą porzeczkową. Ponownie wstaw do zamrażalki na 30 minut. Po tym czasie zamrożony krem przełóż do pucharków. Odłożoną śmietanę ubij na sztywno. Każdą porcję kremu udekoruj śmietaną, czerwonymi porzeczkami, biszkoptami.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !