Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pierś z kurczaka dzielimy na 4 części przecinając je na połowę wzdłuż długości. Mięso dokładnie rozbiojamy i nacieramy jerzynką i pieprzem. Obrany czosnek przeciskamy i nakładamy na kotlety.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    też takie robię
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taka serowa pierzynka wzbogaci smak niejednego kotleta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawa alternatywa dla tradycyjnych kotletów :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !