Sposób przygotowania

Rybę, bułkę i ½ cebuli zmielić w maszynce, dodać pozostałą cebulę drobno pokrojoną 1 zeszkloną na 1 łyżce masła, przyprawy, sól i 1 jajko. Masę starannie wyrobić i uformować z niej małe kotleciki, a następnie panierować w jajku oraz w bułce tartej i zrumienić na oleju z dodatkiem masła. Podawać ze smażonymi ziemniakami i ostrym sosem lub pikantną surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Bardzo przydatny przepis do mojej kuchni.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    czasem takie kotlety robimy z własnych złowionych ryb
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    też takie robię - pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ja dodaję jeszcze mielony boczek żeby masa rybmna nie była sucha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    robię i lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !