Sposób przygotowania

Kapustę dusimy z masełkiem i niewielką ilością wody do miękkości- przyprawiamy- dodajemy posiekany koperek.
Plastry mortadeli ( najlepiej cienkie) smażymy na złoto na maśle- powinny się wywinąć tworząc kształt miseczek.
Kapustę nakłądamy do miseczek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy sposób:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    następna wariacja na temat kapusty:)pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    fajny pomysł! Ciekawie wygląda ta kompozycja z mortadeli i kapusty :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Super wygląda, choć niby banalne..Ja przyznam mam czasem problem , bo nie każda mortadela chce się wywijać tak, jak ja chcę...Masz na to jakiś sposób?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    To chyba zależy niestety od mortadeli- mi też czasem nie wychodzi...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    efektowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Znakomite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ostatnio nie mogę trafić na dobrą mortadelę żeby się wywijała
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajne i niedrogie danie ,co dla mnie ma znaczenie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ekstra pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !