Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z warzywkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 8 plastrów
masło kilka łyżek
brukselka 15 dag
marchewka 2-3 szt
Kucharek przyprawa do potraw
Papryka ostra mielona Prymat
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
pietruszka korzeń 1-2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z warzywkami

Warzywa obieramy i kroimy- dusimy na masełku z niewielką ilością wody do miękkości- przyprawiamy.
Mortadelę smażymy na niewielkiej ilości masła aż będzie rumiana.
Na złociste plastry nakładamy porcje warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 02.02.2013 23:41
tak pięknie podane jedzonko zawsze wyśmienicie smakuje.... :)
manaika 20.07.2012 23:10
już mi się podoba!
m1monika 06.07.2012 22:58
super!!!
kuklik 09.05.2012 08:39
mniam
fictor123 10.03.2012 08:55
super
Justyna Jussstiii 01.03.2012 11:07
super
edi 01.03.2012 10:31
śliczne fotki a i przepis ciekawy:)
monika141 21.11.2011 09:13
ślicznie wygląda
zdzislawa2 20.11.2011 13:14
fajny przepis :)
MAR3STA 19.11.2011 22:38
za martadelą nie przepadam, ale pomysł mi się podoba
Kopiko1983 17.11.2011 06:39
Cudnie wygladają!
przejs 11.11.2011 21:24
aleś odmieniła zwykłe kotlety z mortadeli!
AgaS10 11.11.2011 11:02
u ciebie nawet mortadela jest ekskluzywnym daniem:)brawo:)
iziona 11.11.2011 08:47
Wyglada jak najbardziej luksusowe danie dla mnie bomba.
Krystyna32 11.11.2011 00:14
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak