Sposób przygotowania

Warzywa obieramy i kroimy- dusimy na masełku z niewielką ilością wody do miękkości- przyprawiamy.
Mortadelę smażymy na niewielkiej ilości masła aż będzie rumiana.
Na złociste plastry nakładamy porcje warzyw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wyglada jak najbardziej luksusowe danie dla mnie bomba.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    u ciebie nawet mortadela jest ekskluzywnym daniem:)brawo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    aleś odmieniła zwykłe kotlety z mortadeli!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie wygladają!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    za martadelą nie przepadam, ale pomysł mi się podoba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    fajny przepis :)
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    ślicznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    śliczne fotki a i przepis ciekawy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    już mi się podoba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tak pięknie podane jedzonko zawsze wyśmienicie smakuje.... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !